Search
Close this search box.

Dit zijn wij

BOURGONDISCH

In de Leeuweringerstraat, ook wel het versstraatje van Oudewater genoemd, zit tevens een groentespecialist, een warme bakker, zoetwarenspecialist, keurslager en een natuurvoedingswinkel. Het is een heerlijk straatje om uw dagelijkse verse boodschappen te doen of je weekend pas echt goed te beginnen!

De consument in Oudewater en Montfoort hoeft niet meer ver te gaan voor een heerlijk ambachtelijk stukje kaas, de lekkerste streekproducten of huisgebrande noten. Wij zijn gespecialiseerd in kaas van onze eigen boerderij, kaas uit de streek, Noord-Hollandse kaas, goed gevulde kaasplanken, vers gebrande noten en (streek-) geschenken op maat. Wij gaan voor aandacht, service, goed advies en kwaliteit!

Naast heel veel soorten Hollandse en buitenlandse kazen, vind je in onze winkel ook tapas, verschillende soorten kaasbegleiders, een klein wijnassortiment verzorgt door lokale ondernemers Grandi Vini en Mitra.

Beleef

Op Blokland te Montfoort kun je zien waar de kaas vandaan komt. Op de boerderij van mijn broer wordt nog bijna dagelijks op ambachtelijke wijze kaas gemaakt en verkocht in de boerderijwinkel. Hier verkopen we boerderijzuivel van Den Eelder, Rofmeddow en heerlijk ijs van IJsboerderij De Morgen. Je kunt natuurlijk ook een rondje boerderij doen en er is een gezellig terrasje wat bij mooi weer door de deelnemers van Zorgboerderij Doruvael Buitenzorg wordt geleid.

Smul hier van een ijsje, kopje koffie, thee of een glaasje sap. En met een beetje geluk is er nog versgebakken molenkoek en de lekkerste appeltaart. Zij verzorgen op verzoek ook rondleidingen. Kijk voor meer informatie op de website van Doruvael Buitenzorg.

Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of kom gewoon langs in de winkel. We helpen je graag!