Kaasfondue
Om je vingers bij af
• 100 g geraspte oude Goudse boerenkaas
• 1/2 tl fijngesneden tijm
Om je vingers bij af
Maaltijdsoep
Gezond in een handomdraai
Een dagje geen vlees
De zon op een bord
Vleugje Toscane
Pesto met een twist
Gezond snacken
Verantwoord snoepen
Ontbijt met een boost
Say (cheese)burger
Stevige kost
Lekker en snel
Tussendoortje
Meng de boerenkaas met de tijm en leg op ruime afstand van elkaar eetlepels kaasmengsel op een bakplaat. Strijk het kaasmengsel uit tot dunne cirkels, maar zorg dat er geen grote gaten tussen de kaas vallen.
Bak de kaaswafeltjes in 8-12 min. in het midden van een voorverwarmde oven op 180°C tot ze krokant en goudgeel zijn. Laat de wafeltjes afkoelen, neem ze dan met een kaasschaaf van de bakplaat en laat ze op bakpapier verder afkoelen.
Heerlijk bij een kopje soep, hartig tussendoortje of om een gerecht mee te op te maken
Om je vingers bij af
Maaltijdsoep
Gezond in een handomdraai
Oudewater
woensdag 9.00 – 18.00
donderdag 9.00 – 18.00
vrijdag 9.00 – 18.00
zaterdag 8.00 – 16.00
Montfoort
vrijdag 9.00 – 16.00
zaterdag 9.00 – 16.00