Ingrediënten voor 4 personen

• 2 uien
• 2 el olijfolie
• 450 g Italiaanse roerbakgroente
• 300 g pasta
• 500 g pasta saus bv gran italia
• 300 ml water
• 2 el gedroogde Italiaanse kruiden of vers natuurlijk
• 200 g geraspte belegen kaas

Een dagje geen vlees

Pastaschotel met Italiaanse groente

Bereiding

1. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Schep de roerbakgroente erbij en roerbak 3 min. Meng in de ovenschaal de ongekookte pasta met de groente, saus, het water, de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.

2. Dek het gerecht af met de geraspte kaas. Schuif de schotel in de oven en schakel deze in op 200°C. Bak het gerecht, zodra de oven op temperatuur is, in ca. 40 min. goudbruin en gaar.

Als je liever eerst de pasta kookt kan dat natuurlijk ook! Dan hoeft er geen water in de ovenschaal worden toegevoegd!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nog meer lekkers