
Kaasfondue
Om je vingers bij af
• 2 uien
• 2 el olijfolie
• 450 g Italiaanse roerbakgroente
• 300 g pasta
• 500 g pasta saus bv gran italia
• 300 ml water
• 2 el gedroogde Italiaanse kruiden of vers natuurlijk
• 200 g geraspte belegen kaas

Om je vingers bij af

Maaltijdsoep

Gezond in een handomdraai

De zon op een bord

Vleugje Toscane

Pesto met een twist

Tussendoortje

Gezond snacken

Verantwoord snoepen

Ontbijt met een boost

Say (cheese)burger

Stevige kost

Lekker en snel
Een dagje geen vlees
1. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Schep de roerbakgroente erbij en roerbak 3 min. Meng in de ovenschaal de ongekookte pasta met de groente, saus, het water, de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
2. Dek het gerecht af met de geraspte kaas. Schuif de schotel in de oven en schakel deze in op 200°C. Bak het gerecht, zodra de oven op temperatuur is, in ca. 40 min. goudbruin en gaar.
Als je liever eerst de pasta kookt kan dat natuurlijk ook! Dan hoeft er geen water in de ovenschaal worden toegevoegd!!

Om je vingers bij af

Maaltijdsoep

Gezond in een handomdraai
Oudewater
woensdag 9.00 – 17.30
donderdag 9.00 – 17.30
vrijdag 9.00 – 17.30
zaterdag 8.00 – 16.00
Montfoort
vrijdag 9.00 – 16.00
zaterdag 9.00 – 16.00